26 mar 2007, 20:10

Празно 2 

  Poesía
520 0 2

Но пазят тайни... мили, страшни...
чувства, желание... прокълнати и ужасни...

Спомен... скитник подъл... навява самота...
Любов... изсъхнал клон... празнота...

Тайни за едно сърце...
илюзии за едно лице...

Страх и тъмнина...
Мрак и пустота...

Изплуват от нейде мечти...
виновно се спотайват...

Напомнят за отминали лъжи...
Мисли и желания съзнанието омайват...
Чувства и желания нощем се показват...
Смели и красиви...
Страшни и ужасни...
в сънищата ми залязват...

© Ди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??