Но пазят тайни... мили, страшни...
чувства, желание... прокълнати и ужасни...
Спомен... скитник подъл... навява самота...
Любов... изсъхнал клон... празнота...
Тайни за едно сърце...
илюзии за едно лице...
Страх и тъмнина...
Мрак и пустота...
Изплуват от нейде мечти...
виновно се спотайват...
Напомнят за отминали лъжи...
Мисли и желания съзнанието омайват...
Чувства и желания нощем се показват...
Смели и красиви...
Страшни и ужасни...
в сънищата ми залязват...
© Ди Все права защищены