10 jun 2012, 14:00

Пре(ос)мисляне 

  Poesía » Filosófica
557 0 0

Отрязвам мисълта, изхвърлям я
или оставям да изтече,
изгризвам огризките на спомена,
в себе си не ще ме въвлече.
 Чопля се и се изплювам,
раждам се и търся сбъдване
изкусно с опит да се излекувам,
а час по час изнемощявам се...

© Сирарпи Мирзоян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??