Отрязвам мисълта, изхвърлям я
или оставям да изтече,
изгризвам огризките на спомена,
в себе си не ще ме въвлече.
Чопля се и се изплювам,
раждам се и търся сбъдване
изкусно с опит да се излекувам,
а час по час изнемощявам се...
© Сирарпи Мирзоян All rights reserved.