Преброй с мен звездите,
щом вечер не можеш да спиш..
Не искай, не питай..
С тях нищо недей да делиш..
Преброй часовете,
а после мирно ти склони глава.
И прочети редовете.
Те пак ще ти нашепват тихичко за Любовта..
Заспиваш ли вече?
Наляга ли тялото сън?
Умората клекнала до леглото ти рече,
че утрото бодро чака навън..
Заспивай! И аз пак утре ще дойда..
По същото време и в същия час..
Така ще броим до безкрая звездите..
Ту ти при нас, ту аз у вас..
© Bamb Todos los derechos reservados