Jul 5, 2024, 10:59 AM

Преброй с мен звездите 

  Poetry » Love
142 1 3

Преброй с мен звездите,

щом вечер не можеш да спиш..

Не искай, не питай..

С тях нищо недей да делиш..

 

Преброй часовете, 

а после мирно ти склони глава.

И прочети редовете.

Те пак ще ти нашепват тихичко за Любовта..

 

Заспиваш ли вече? 

Наляга ли тялото сън?

Умората клекнала до леглото ти рече,

че утрото бодро чака навън..

 

Заспивай! И аз пак утре ще дойда..

По същото време и в същия час..

Така ще броим до безкрая звездите..

Ту ти при нас, ту аз у вас..

 

 

© Bamb All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??