5 mar 2014, 22:52

Преценка 

  Poesía
414 0 0

 

Не ме преценявай по хорските усти,

че знаеш, твърде често прекаляват.

Не съм светица, то даже ми личи,

но и не приличам хич на дявол…

 

Ако искаш по мъжки да ме разбереш,

просто слушай! (Не какво говоря).

И щом успееш сърцето ми да разчетеш,

ще забравиш за всички приказки на хората.


16.01.2014

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??