17 sept 2009, 21:57

Пред прага на вярата... 

  Poesía
617 0 12

Пропасти-мисли...

Задъхани чувства

по ръба на мига

плахо стъпват.

 

Сънени истини

отвиват илюзии

пред прага на вярата

и разцъфват...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??