Sep 17, 2009, 9:57 PM

Пред прага на вярата... 

  Poetry
614 0 12

Пропасти-мисли...

Задъхани чувства

по ръба на мига

плахо стъпват.

 

Сънени истини

отвиват илюзии

пред прага на вярата

и разцъфват...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??