24 nov 2006, 21:06

Пред теб стоя 

  Poesía
638 0 3

Пред теб стоя изтъкана от любов,
обляна единствено в лунна светлина.
В дланите си стискам аз своя живот:
 ето,вземи го,подарявам ти го сега.

В гърдите ми тупти едно сърце,
ще го разделя аз на две,
едната половинка приеми-
с твоето заедно да тупти.

Нищо не искам в замяна
само още малко до теб да остана.
Да видя изгрева в твоите очи
 и ще си тръгна с първите лъчи.

© Насето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??