14 ene 2006, 14:17

Предадох те някога 

  Poesía
675 0 6
Разцентрова ме.
Равновесие губех.
Запилях се нанякъде.
Къде съм била,
като никоя, като ничия.
Предадох те някога.
Безмълвно изстрада,
тежаха раменете ти.
Попрегърби се.
Не можа да спреш да ме искаш.
Устоя обичта ти посърнала.
Оттогава все си връщаш
по - малко, компенсираш се.
Избутваш ме леко встрани
и преди да започна да викам
приласкаваш ме още по - силно.
Стискам устни, губя се,
знам връща се тъпкано.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??