26 abr 2008, 18:24

Предавам се 

  Poesía » De amor
723 0 2
Уморих се вече да живея
по този начин толкова жесток...
Разбитите частици как да слея,
като ти пред мен не си човек!

Ударите ден след ден нанасяш,
а очите ми са езера от хиляди сълзи!
Силата да продължа, погребваш...
Иди си, моля те, иди!

Предавам се! Не мога вече.
Изчерпах силите, умряха моите мечти!
Загубих себе си, когaто ме отрече,
но тебе ти е все едно, нали?

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не се предавай!
    Поздрав!
  • Хубав стих...С пожелания никога да не преставаш да следваш мечтите си
Propuestas
: ??:??