26.04.2008 г., 18:24 ч.

Предавам се 

  Поезия » Любовна
647 0 2
Уморих се вече да живея
по този начин толкова жесток...
Разбитите частици как да слея,
като ти пред мен не си човек!

Ударите ден след ден нанасяш,
а очите ми са езера от хиляди сълзи!
Силата да продължа, погребваш...
Иди си, моля те, иди!

Предавам се! Не мога вече.
Изчерпах силите, умряха моите мечти!
Загубих себе си, когaто ме отрече,
но тебе ти е все едно, нали?

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се предавай!
    Поздрав!
  • Хубав стих...С пожелания никога да не преставаш да следваш мечтите си
Предложения
: ??:??