Вечерни облаци завихрят
над нас любовния си валс.
Зад тях звездите се усмихват
и тихо чакат своя шанс.
След час небето ще е дансинг
за танца на звезди безчет.
А ти ще кажеш: „Дами канят”,
на влюбения в теб поет.
© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados