May 7, 2009, 12:35 PM

Предчувствие 

  Poetry » Love
445 0 1

Вечерни облаци завихрят

над нас любовния си валс.

Зад тях звездите се усмихват

и тихо чакат своя шанс.

 

След час небето ще е дансинг

за танца на звезди безчет.

А ти ще кажеш: „Дами канят”,

на влюбения в теб поет.

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??