21 ene 2009, 0:23

Предчувствие за нежност 

  Poesía » De amor
706 1 4
Нощта потропва неусетно по душата ми,
пречупена от дневни обещания.
Цигарен дим обагря страстите ми есенни,
в заблуда изтървали лятото...

Изтръпвам, предусетил болката, 
стаена от безлични маски, 
а нейде там в неопределеното 
една фантазия вечеря с любовта ми...

Денят ще влезе непоканен 
във сърцето ми,
трeперещо от нощни въжделения.
Поемам дъх и лъжа себе си, 
че утре пролетта ще дойде...

© Димитър Владимиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??