8 sept 2006, 19:49

ПРЕДЕСЕННО 

  Poesía
912 0 13
ПРЕДЕСЕННО Петолиние от жици се простира, мелодия от птици зазвуча, съблеченото лято се прибира във сплетени от времето гнезда. Слънцата много рано свечеряват, на лозето покапа захарта, хамбарите препълнени не дават да плъзнат пипалата на глада. Бих искала да знаят висините за хорските предесенни крила, понасящи бодежите на дните, пулсиращите длани от труда. Те само във съня ще отпочиват, отпуснали юздите на деня, човешката им есен не подбира, заравя изморените листа. 08.09.06г.

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??