* * *
Преди да отлетя
в друг живот на някоя звезда,
ще се завърна в моята страна,
дето аз живях...
Преди да отлетя,
преди душата ми да отлети,
ще се завърна там, където аз
себе си разбрах...
Припев:
Там е нежна пролетта
и е тъжна есента,
вятър бял лети с криле на тиха птица,
там е моята сълза,
вик от моята душа,
където някога бях чакан у дома.
Ако не мога да видя с очите си
моят дом и моята страна,
ще се завърна, знай, аз някой ден
с твоите сълзи.
И ще виждам през очите ти
този ден мига, преди да отлетя,
малката страна една човешка длан,
от мен обичана...
Припев:
Там е нежна пролетта
и е тъжна есента,
вятър бял лети с криле на тиха птица,
там е моята сълза,
вик от моята душа,
където някога бях чакан у дома.
Текста написах по музиката на Snax (Геро Герасков)
© Емо Todos los derechos reservados