Преди да заспя,
очите ми малко
преди да угаснат
се уча да падам...
Броя.
Преди да крещя,
преди да пропаднат
мечтите в несвяст,
преди да обикна,
смъртта.
Разтварям ръце,
за всички звезди
разцъфнали в нас.
Пристъпям напред.
Горя.
Преди да заспя,
преди да настръхне
небето от бяс,
преди да пропадна,
преди да умра,
в теб…
Летя.
© Силвия Илиева Todos los derechos reservados