Jun 9, 2020, 11:43 PM  

Преди да заспя 

  Poetry
550 5 9

Преди да заспя,

очите ми малко

преди да угаснат

се уча да падам...

 

Броя.

 

Преди да крещя,

преди да пропаднат

мечтите в несвяст,

преди да обикна,

 

смъртта.

 

Разтварям ръце,

за всички звезди

разцъфнали в нас.

Пристъпям напред.

 

Горя.

 

Преди да заспя,

преди да настръхне

небето от бяс,

преди да пропадна, 

преди да умра,

в теб…

 

Летя.

 

© Силвия Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??