25 feb 2018, 16:36

Преди или след? 

  Poesía » Erótica
1006 0 0

"Обичам те"

Кога предпочиташ да го чуеш? 

Преди да изчукам тялото ти

Или след това? 

И не че има някакво значение 

На сутринта душата ти ще е отворена 

Пред мен

Точно като краката ти 

Предната вечер. 

© Елена Галева Todos los derechos reservados

.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??