12 jul 2009, 23:29

Преди изгрева най-силно боли... 

  Poesía
1862 1 39

Недокоснати струни.

Неродена мелодия.

Тихо е.

Само споменът

роши косите

на заспала мечта.

 

Неизказани думи.

Презряла болка.

Истина,

залепнала здраво

в тънка паяжина

на голяма лъжа.

 

Незарастваща рана.

Неизгрявaща  вяра.

Тъмно е.

Съмнения–прилепи

висят

надолу с глави.

 

Незабравена песен

буди мечтата.

Съмва се.

Съмва?... Да!

Преди изгрева

най-силно боли…

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??