Ако дойдеш, ще ти отворя -
без думи ще те прегърна.
Как искам да се повтори
мигът преди да си тръгна!
Любов ли е - или омраза,
не знам, но не искам
да свършват чувствата
и това, което ми каза,
миг преди да си тръгна.
Толкова, толкова ми е тъжно
и във сълзи се давя,
но не мога да върна
кадъра
с мига преди да си тръгна.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados