Да бъда или да не бъда?
Този вечен въпрос
пред мен не стои ...
Аз бях и съм,
и кръвта ми още кипи,
и докато съмва,
щом отново съм буден,
щом животът не е свършил,
няма какво да се чудя -
посрещам своите дни ...
и вярвам във днес,
и отново чакам го утре -
всичко е така интересно
преди всяко мръкване ...
© Валентин Василев Todos los derechos reservados