25 jul 2007, 14:58

ПРЕДИ РАЗДЯЛА 

  Poesía
909 0 8
        

         Преди раздяла

Аз не искам насила усмивки,
този смях е смях през сълзи.
Или песен да пееш за мене,
щом гласът от това те боли.
Няма нужда от клетви вековни,
аз отдавна повярвах във тях.
Щом след толкова наши раздели
да забравя теб не успях.

Заедно ще бъдем най-щастливи,
но щастието понякога боли.
Повече от думите красиви
за мене значат твоите сълзи.

© Мари Пиф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??