В Дулово са притеснени
днес, за срещата със мене.
Търсят зала по-голяма,
да не стане местна драма.
Аз ги зная, че са пичове,
те пък знаят, че обичам ги.
Няма страшно, бе авери
място все ще се намери.
Попа с даскала в средата,
прави няколко познати,
сто човека или двеста
щом са свои ще се сместят.
Хайде вече не остана.
Среща хубава ще стане.
После може пък и парти
да направим в някое барче.
На Министъра - привет!
Той ще е на първи ред.
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados