9 окт. 2019 г., 08:07

Преди събитието 

  Поэзия
628 0 1

В Дулово са притеснени

днес, за срещата със мене.

Търсят зала по-голяма,

да не стане местна драма.

Аз ги зная, че са пичове,

те пък знаят, че обичам ги.

Няма страшно, бе авери

място все ще се намери.

Попа с даскала в средата,

прави няколко познати,

сто човека или двеста

щом са свои ще се сместят.

Хайде вече не остана.

Среща хубава ще стане.

После може пък и парти

да направим в някое барче.

На Министъра - привет!

Той ще е на първи ред.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??