22 ago 2009, 23:21

Предимство 

  Poesía » Otra
368 0 2

Предимство

 

Цял живот даваш предимство.

На автомобилите по пътя,

на приятел, да те предава,

                                       унижава,

на някой си да те ругае,

на други да те наранява...

 

А ще стигне ли Времето

да дадеш

малко предимство на себе си?

© Албена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??