Предимство
Цял живот даваш предимство.
На автомобилите по пътя,
на приятел, да те предава,
унижава,
на някой си да те ругае,
на други да те наранява...
А ще стигне ли Времето
да дадеш
малко предимство на себе си?
© Албена Стефанова Все права защищены