ПРЕДИЗБОРКИ
МИЛА РОДНА КАРТИНКА
Изпъква с тонове чудесни
и не от днес, а вот след вот –
стръвта край изборите мес(т)ни
нараства у бая народ.
ЕЛЕКТОРАЛНИ ВЪЛНЕНИЯ
Въпросът явно най-уместен,
вълнуващ днес електората,
е – колко кой след вота местен
ще се облáжи на софрата?
ИЗБОРНА ШОУ ПРОГНОЗА
Дали е сбъркан сценарият
или пък друго, не зная,
ала „Гласът на България”
ще е продаден накрая.
ДЪЛГООЧАКВАН СЕРИАЛ
Намушили се вред из листите,
играят ролите си глистите,
а бедният електорат
надява се на „Глистопад”...
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados