2.10.2011 г., 15:16 ч.

Предизборки 

  Поезия » Хумористична
517 0 7

ПРЕДИЗБОРКИ

 

МИЛА РОДНА КАРТИНКА

Изпъква с тонове чудесни

и не от днес, а вот след вот –

стръвта край изборите мес(т)ни

нараства у бая народ.

 

ЕЛЕКТОРАЛНИ ВЪЛНЕНИЯ

Въпросът явно най-уместен,

вълнуващ днес електората,

е – колко кой след вота местен

ще се облáжи на софрата?

 

ИЗБОРНА ШОУ ПРОГНОЗА

Дали е сбъркан сценарият

или пък друго, не зная,

ала „Гласът на България”

ще е продаден накрая.

 

ДЪЛГООЧАКВАН СЕРИАЛ

Намушили се вред из листите,

играят ролите си глистите,

а бедният електорат

надява се на „Глистопад”...



© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??