28 feb 2007, 18:12

предпазлива  

  Poesía
629 0 4

Обляна от светлината,
излъчвана от теб самия.
Обгръщана от топлината,
отдадена от теб самия.

Тя стоеше, потънала в страх,
да не те прокуди
и не и беше до смях,
защото можеше да те загуби.

© Иянира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??