Feb 28, 2007, 6:12 PM

предпазлива  

  Poetry
631 0 4

Обляна от светлината,
излъчвана от теб самия.
Обгръщана от топлината,
отдадена от теб самия.

Тя стоеше, потънала в страх,
да не те прокуди
и не и беше до смях,
защото можеше да те загуби.

© Иянира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??