От лудостта не се оплаквам,
че само с нея оцелявам.
Така де, все добро очаквам,
и при това... наистина го вярвам...
А иначе, е ясно, но не бих
си заменил таз' лудост за цинизъм!
Предпочитам красотата в стих
пред прозата на този реализъм.
26.09.2023.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Мерси, Ина.