6.12.2023 г., 10:29 ч.

Предпочитам да съм луд 

  Поезия » Философска
192 5 16
 

От лудостта не се оплаквам,
че само с нея оцелявам.
Така де, все добро очаквам,
и при това... наистина го вярвам...

А иначе, е ясно, но не бих
си заменил таз' лудост за цинизъм!
Предпочитам красотата в стих
пред прозата на този реализъм.

 

26.09.2023.

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??