14 abr 2017, 0:29

предрешена любов 

  Poesía » Verso libre
343 2 8

Когато любовта почука на вратата,
погледнете през шпионката,
може да е сатаната..!!
Често в рокля е облечен,
под грима красив се крие
с маниери ще ви впечатли.
Галантен е 
любовник ,
обещава чудесата
шапката не сваля
да не видиме рогцата
приемаме го мило 
със усмивка
а отвън пред вратата
оставил е
КОСАТА....

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??