20 oct 2009, 21:47

Предсказание 

  Poesía » Otra
494 0 5

 

 

                                                         Предсказание

 

                                     Помниш ли ти, мой приятел и брат,

                                      кръстосвахме с теб този свят непознат

                                      и се срещахме винаги в трудни минути,

                                      нали? Болката спираше така да боли.

 

                                      И когато съвсем остарея, както преди,

                                      ще се смея, защото ще знам, че там,

                                      зад ъгъла вляво и зад ъгъла вдясно,

                                            ще ме чака засада от обич.

                                                            Wali. (Виолета Томова)

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??