Преговори
съгласна съм че има гласни
които разговарят с тишини
мигът преди да ги надрасне
пред тях затваря своите очи
какво се случва зад завесата
търпението никога не знае
съгласно е да пали свещи
да вярва да се моли и гадае
антрактът толкова прилича
на везна принудена да мрази
крехкото лъжовно равновесие
превръща възклицанията ни
в игра… която никой не харесва
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
Любов, предложението ти за редакция ми допада и ще се възползвам от възможността, която ми предлагаш. Благодаря Ти!*