Nov 25, 2015, 9:00 AM  

Преговори 

  Poetry » Other
355 0 8


Преговори


съгласна съм че има гласни

които разговарят с тишини

мигът преди да ги надрасне

пред тях затваря своите очи

какво се случва зад завесата

търпението никога не знае

съгласно е да пали свещи

да вярва да се моли и гадае

антрактът толкова прилича

на везна принудена да мрази

крехкото лъжовно равновесие

превръща възклицанията ни

в игра… която никой не харесва

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??