31 jul 2013, 9:48

Прегръдка 1 

  Poesía » De amor
502 0 4

Внезапно ме прегърна юли,

горещи тайни зашептя.

По мургавите летни скули

сълза самотно затрептя.

 

С крила тревите ни завиха.

Небето стана ни постеля.

Телата страстно се взривиха,

безмълвно стигнали предела.

 

А устните ни ненаситени

с гласа на лятото шептяха.

За миговете маргаритени

и птиците ни завидяха.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??