31 июл. 2013 г., 09:48

Прегръдка 1 

  Поэзия » Любовная
503 0 4

Внезапно ме прегърна юли,

горещи тайни зашептя.

По мургавите летни скули

сълза самотно затрептя.

 

С крила тревите ни завиха.

Небето стана ни постеля.

Телата страстно се взривиха,

безмълвно стигнали предела.

 

А устните ни ненаситени

с гласа на лятото шептяха.

За миговете маргаритени

и птиците ни завидяха.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??