Разпери ръце и едната преплети със моята
А с другата махни със пръсти
Усещаш ли как облакът те гали
Усещаш ли да си в прегръдка от звезди
Усещаш ли вятъра да ти шепти
Че си единствена там горе в небесата
Толкова вълшебна, толкова красива
Усети ли аромата на луната
Днес е с нов в твоя чест.
А моята моята душа усети ли?
Разпери ръце и позволи ми
Да те понеса над вятъра смутен
Притихнал и уплашен
От красотата ти, на която аз съм в плен
Погледни надолу и без страх кажи ми
Виждаш ли дърветата пред теб се кланят
Езерото с тебе се гордее
Че се вижда в теб, и то в очите ти
А мен виждаш ли ме?
Разпери ръце и позволи ми
Да ти покажа топлината на нощта
Светлината на искрите
Топлотата на мечтите
А аз да се покажа ли?
Разпери ръце и прегърни ме
Скрий ме от дъжда суров
Скрий ме от злата буря
И нека само с теб остана
И нека и студът да е далече
И само топлота и обич има между нас
Разпери ръце и прегърни ме...
© Наско Todos los derechos reservados
Поздрав!