22.01.2014 г., 23:31 ч.

Прегърни ме 

  Поезия » Любовна
592 0 2

Разпери ръце и едната преплети със моята

А с другата махни със пръсти

Усещаш ли как облакът те гали

Усещаш ли да си в прегръдка от звезди

Усещаш ли вятъра да ти шепти

Че си единствена там горе в небесата

Толкова вълшебна, толкова красива

Усети ли аромата на луната

Днес е с нов в твоя чест.

А моята моята душа усети ли?

 

Разпери ръце и позволи ми

Да те понеса над вятъра смутен

Притихнал и уплашен

От красотата ти, на която аз съм в плен

Погледни надолу и без страх кажи ми

Виждаш ли дърветата пред теб се кланят

Езерото с тебе се гордее

Че се вижда в теб, и то в очите ти

А мен виждаш ли ме?

 

Разпери ръце и позволи ми

Да ти покажа топлината на нощта

Светлината на искрите

Топлотата на мечтите

А аз да се покажа ли?

 

Разпери ръце и прегърни ме

Скрий ме от дъжда суров

Скрий ме от злата буря

И нека само с теб остана

И нека и студът да е далече

И само топлота и обич има между нас

Разпери ръце и прегърни ме...

© Наско Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??