24 abr 2006, 6:59

Преходни 

  Poesía
618 0 3
Навъсен старец в парка седи.
Потропва с крак, гони птиците.
Дали един ден
една от тях,
от друг старчески крак ще се стресне.
...
Политам високо.
Мисля си за миньорите.
Бягам бързо -
стъпкал съм охлюв.
...
Попитах онзи скитник,
защо си удря шамари.
А той ме погледна:
“А теб ли да бия?”
...
Навъсен старец в парка седи.
Хвърля трохи на птиците.
Дали един ден
Една от тях,
от друга ръка ще кълве.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • толкова сме тленни, както телата, така и думите ни... ако ме разбираш...
    какво се случи? Оливър...
  • Харесва ми!
  • Хубави са, Ясене, кристали, в които да се огледаш, преминавайки!
Propuestas
: ??:??