3 dic 2006, 21:38

Преходност 

  Poesía
503 0 2

Редят се на опашка

лъскави коли.

Всеки бибитка и

лае кой е по – велик.

Горките, клети хора –

не разбират, че

лъскавината е

временно очарование,

а преживяванията и

емоциите са същността

на нашето съществувание.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??