къпини поезия комари
улук бриз
отсъствие зависимост
успокоителни безадрес
присъда
олово
разстрел
мълчание ?
коса коприна
докосване коприва
глас нимфа
аз десетка
пирсъда
олово
разстрел
мълчание ?
обстоятелства лъжи
слуайност план
залез безвремие
ти пълнител
присъда
олово
разстрел
мълчание ?
човек имитация
дъх Хенеси
дъх вчера
Хирошима. бездихание.
ничий никого нищо
© Филип Филипов Todos los derechos reservados