Apr 15, 2020, 7:52 AM

Преждевременно 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
817 0 0

къпини поезия комари

улук бриз

отсъствие зависимост

успокоителни безадрес

присъда

          олово

                разстрел

                           мълчание ?

коса коприна

докосване коприва

глас нимфа

аз десетка

пирсъда

          олово

                разстрел 

                           мълчание ?

обстоятелства лъжи

слуайност план

залез безвремие 

ти пълнител

присъда

          олово

                разстрел

                           мълчание ?

човек имитация

дъх Хенеси

дъх вчера

Хирошима. бездихание.

ничий никого нищо 

 

© Филип Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??