19 oct 2006, 16:28

Прекланям се!!! 

  Poesía
668 0 12


/моля ви без оценки/

Ти си,като майката орлица,

чедата свои не изостави,

бранеше ги, като лъвица

и никога сили не пожали!

Като ангела небесен ти си,

всички с доброта даряваш,

няма в тебе тъмни мисли,

сърцето си за нас отваряш!

Живота твой бе изпитание...

сама отгледа трите си деца,

не потърси нивга подаяние,

прекланям се пред теб сега!

На внуците с любов се радваш,

и хора силни от тях направи.

Кажи ми как сама успяваш...

защо не сведе  никога глава?!

Когато лошото се случи....

до последно ти там стоя,

отново всички нас научи,

че майката е до своите чеда!!!

...............................................

Прекланям се и ти благодаря!


Бъди с нас по-дълго.....има още какво да научим!

© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??