17 feb 2023, 9:36  

Прекрасен ден 

  Poesía » Otra
277 4 13

Сама на себе си 
съм съдник
и най-безмилостен 
палач.
Аз съм орбита 
и спътник.
Светлина съм 
и съм здрач. 

 

С теб каква да съм - 
решавай. 
Дали приятел 
или враг. 
Смело вземай 
или давай. 
Бъди добър 
или глупак.
 
Че аз за теб съм 
огледало. 
Ти виж 
усмивката си в мен. 
Не ме чупи - 
да бъда цяло.
Сега желая ти...
Прекрасен ден! 

© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??