19 sept 2008, 11:30

Прекършена съдба 

  Poesía » Otra
674 0 2

 

Гробище. Мъгли.

Увяхнали цветя.

Следи от стъпки

след една съдба прекършена.

За рая изпращат без радост

всяка душица.

Отива си късче младост

пред очите на старица.

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??